UPPDATERAD 19 jun 2010  ●  PÅ INTERNET SEDAN 2008
 

Bostadsrättsföreningen Brittgården Uppsala

Välkommen till Brittgården och vår hemsida. Här finns information till nytta och nöje för föreningens medlemmar och andra intresserade. 

Vissa sidor är i pdf-format. För att du skall kunna läsa dessa krävs Acrobat Reader på din dator. Saknas det kan du ladda ner programmet här. Acrobat Reader kommer från Adobe och är gratis att ladda ner och installera.

Bidra gärna med texter och bilder!

NYHETER OCH MEDDELANDEN

.
ÅRSMÖTE DEN 26 MAJ


Föreningens årsmöte avhölls planenligt den 26 maj. I sista stund fick man byta lokal p.g.a. renoveringsarbete och mötet hölls i Salabackskyrkans samlingslokaler. Lars Bremer fick förtroendet att leda förhandlingarna och kvällen förflöt lugnt. Inga motioner hade inkommit. Årsredovisningen godkändes. I styrelsen blev det samma ordinarie ledamöter som tidigare (men på nya poster) samt två nya suppleanter. Omvalda ledamöter hade begärt ettårigt mandat vilket innebär risk för att hela styrelsen kan avgå vid nästa årsmöte och att kontinuiteten då blir lidande.

 


LEKSTUGAN

 

När vårsolen tittade fram steg temperaturen så pass att tjärpappen började mjukna och asfaltklistret gick att stryka ut. Då var det dags för raska gossar att lägga papptak på lekstugan. Här är Arne, Stellan och Ove i aktion.

Efter takläggningen blev det dags att måla stugan i färger som knöt an till  ordinarie huskropparnas färgskala. Föreningens medlemmar hade inviterats att hjälpa till med målningsarbetet men konkurrensen om penslarna och trängseln vid plankorna blev inte nämnvärt stor. De som ställde sina konstnärliga talanger till förfogande var dock desto flitigare och i början av juni stod stugan i princip färdigmålad, inredd och redo att ta emot sina små "hyresgäster". 


GÅRDSLOPPIS

 

Ett tiotal medlemmar prövade sina försäljartalanger under loppmarknaden på Brf Brittgårdens innergård lördagen den 16 maj. Reklamlappar hade satts upp i hela kvarteret och vi hade verklig tur med vädret! Tja, det där med vädret var kanske inte enbart av godo. Många av "kunderna" hade nog passat på att åka ut till landet denna vackra helg. Lite kommers blev det dock under trivsamma former med efterföljande korvgrillning och fika. Mer bilder i vårt album >>>

 

 


 

MÖJLIGHET ATT LÄSA TIDIGARE FÖRSTASIDOR

 

Missade du förra uppdateringen? På begäran kommer det framöver att bli möjligt att läsa tidigare utgåvor av Brf Brittgårdens "förstasida". Klicka på pilarna under 'UPPDATERINGAR' i högerkolumnen. Alla gamla "förstasidor" finns dock inte bevarade och länkarna från den arkiverade sidan kan ha blivit inaktuella och tagits bort. 

 


 
 

KALENDER


Kontoret sommarstängt. 
Öppnar åter den 17 augusti. 
För kontakt, se under 'Kontor'.


UPPDATERINGAR


2009-06-14. Årsmötet avklarat, lekstugan taklagd, gårdsloppis med efterfest. Kontoret semesterstängt!

 

2009-02-09. Brandsäkerhet, buskage och bilder. Blänkare om kommande loppis >>>

 

2008-12-01. Ljuspunkter i vintermörkret. Uppdaterad föreningshistorik. God helg!

 

2008-11-05. Kalender för hösten. Nattstörningar, elplintar, radonmätningar. >>>

 

2008-05-31. Kontorets sommarstängning, ny styrelse, senaste årsredovisning samt bilder från invigningen av grillen. 

 

2008-05-21. Nyheter och meddelanden uppdaterade. Sidan öppnas för publik användning.