UPPDATERAD 23 juni 2012  ●  PÅ INTERNET SEDAN 2008
 

Bostadsrättsföreningen Brittgården Uppsala

Välkommen till Brittgården och vår hemsida. Här finns information till nytta och nöje för föreningens medlemmar och andra intresserade. 

Vissa sidor är i pdf-format. För att du skall kunna läsa dessa krävs Acrobat Reader på din dator. Saknas det kan du ladda ner programmet här. Acrobat Reader kommer från Adobe och är gratis att ladda ner och installera.

Bidra gärna med texter och bilder!

NYHETER OCH MEDDELANDEN


Årsmötet den 23 maj 2012

Som vanligt höll vi till i Leopardens föreningslokal på Ritargatan. Ovanligt många hade slutit upp bl a för att höra och fråga om förslaget till gemensam el med individuell mätning. Mötet inleddes med att Torben Karlsson från CeWe Instrument förklarade fördelarna och besvarade frågor. Sedan följde de vanliga årmötesförhandlingarna som leddes med bravur av Åsa Larzon Berglund. Årsredovisningen godkändes och det blev omval över hela linjen. Årsmötet beslutade också att godkänna övergång till gemensam el.
 


Lokalerna på Källparksgatan...

...har fått ny hyresgäst efter Almtuna IS. Det blev kommunen som tyckte att lokalerna passade utmärkt till hemtjänsten. De har skrivit på ett femårs- kontrakt.


 


 


 
 

KALENDER


Nu längtar vi till sommaren...


UPPDATERINGAR

2012-01-27. Om stamrenoveringen 2004 och ballofixventilerna.  >>>

 

2011-05-30. Om bredband och Grillfest.  >>>

 

2011-05-19. Igår var det årsmöte och Jan-Folke Fernholm blev avtackad för sin fina insats som styrelseordförande och webbredaktör.
Ny årsredovisning är nu inlagd. >>>

 

2010-06-15. Ännu ett årsmöte avklarat. Nya styrelseledamöter och senaste årsredovisningen inlagd.